Untitled
14 jun 2012
week 28: 7 t/m 13 juni

Op 07 juni zijn we bij Corinne op bezoek geweest. Bas wilde niet slapen.
We zijn op 08 juni weer gaan lunchen bij opa en oma Van Aerle, samen met tante Maartje en Eline.
Op 09 juni zijn we naar de Makro geweest. We hebben er boodschappen gedaan en een broodje gegeten. ’s Avonds was de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal in het EK. Ze speelden tegen Denemarken. Ook Bas heeft Nederland aangemoedigd. Het heeft niet veel geholpen, want het werd 1-0 voor Denemarken.
10 Juni zijn we door het Zandbos naar opa en oma Van Mierlo gewandeld. Bas heeft lekker onder de parasol op het gras liggen spelen.
Op 11 juni zijn we bij Lieke en Julian geweest. We hebben eerst geluncht en daarna hebben we op Julian gepast toen Lieke even weg moest. Julian heeft lekker in zijn bedje liggen slapen. Bas heeft een tijdje in de kinderwagen gelegen, maar wilde niet slapen. Toen hij een tijdje in Julian’s box naar de muziekmobile had liggen kijken, werd hij moe en is uiteindelijk toch in de kinderwagen in slaap gevallen.
13 Juni was een drukke, maar leuke dag. ’s Ochtends zijn we bij Mariëlle, Melissa en Marijn op bezoek geweest. We hadden Melissa al een tijdje niet gezien, omdat ze vorige keren op de peuterspeelzaal was. Ze was erg enthousiast en kwam meteen naar Bas toe. Ook Marijn is even bij Bas komen kijken. Tussen de middag zijn we nog even bij opa en oma Van Aerle geweest. We krijgen vrijdag de sleutel van ons nieuwe huis en dan zal het lunchen er voorlopig niet van komen. ’s Middags kwam oud-collega Debbie met haar dochtertje Robijn op bezoek. Het was erg gezellig; heel leuk om Debbie weer te zien en bij te kletsen. Ik had Robijn nog maar één keer op kantoor gezien toen ze nog maar een paar weken oud was, nu is ze alweer 8 maanden. Toen Bas in bed lag, heeft ze in de box gespeeld; wat een wervelwind! Ze rolde van de ene naar de andere kant, af en toe staken er 2 beentjes door de spijlen heen en ze heeft alle speeltjes uitgeprobeerd. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Aerle even op Bas passen. Oma heeft Bas zijn groentehapje gegeven en in bed gelegd.
De fruit- en groentehapjes gaan erg goed. Ook heeft Bas deze week verschillende keren goed de fles gedronken. Hij is erg geïnteresseerd in zijn voetjes en handjes, daar kan hij lang naar kijken. Hij ligt steeds met zijn beentjes hoog in de lucht zijn voetjes vast te houden.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative